Freaking Santa Claus.

Direktlänk till inlägg 23 juni 2013

LOL

Av The Retard - 23 juni 2013 12:00

 


  






 

 

True blood

Så alla pratar om TRUE BLOOD, så jag var tvungen att se vad de handlade om. 

Jag började med att titta på avsnitt 1 såklart, och skiten är sjuk, nej men helt ärligt, what??

Men jag fortsatte kolla för att se om de va nå mer än de jag upplevde först, och jag tror värkligen att den blir bättre destu längre du kollar. 


Dock måste jag säga att så långt jag sätt så är huvudkaraktären Sookie Är helt, ja, korkad eller nå, nej men om man slår upp latis så ser du en bild av henne. 


aja, true blood  utspelar sig i den fiktiva småstaden Bon Temps i Louisiana, i en tid där vampyrer lever sida vid sida med människor, efter att en japansk forskare lyckats framställa ett syntetiskt blodalternativ som säljs under varumärket "True Blood". Vampyrer behöver därför inte längre leva i det fördolda och livnära sig på mänskligt blod. De har gått ut och förklarat att de vill leva i samförstånd med vanliga människor, vilket hörsammats av lagstiftarna som gett dem samma lagstadgade rättigheter och skyldigheter som andra medborgare, trots att många människor ser på vampyrer med skepsis och rädsla. Servitrisen Sookie Stackhouse , som även har förmågan att höra andras tankar, förälskar sig i den 173-årige vampyren Bill Compton  vilket får henne att framstå som ännu mer avvikande än tidigare. 


Jag ger serien 

                                    3.5 poäng                

Baserat på att de tar ett tag att komma inn iden och jag är inte riktigt där ännu.


 

Pretty Little Liars

Aria, Spencer, Emily och Hanna var ett gäng tjejer som fördes samman av den väldigt maktfulla Alison. Allting var 'bra', tills Ali mystiskt försvann. De fyra tjejerna tappade kontakten. Ett år senare hittas Alis kropp. Alis död för de fyra tjejerna samman igen. Vem är personen med signaturen '--A'? som verkar vara överallt och ingenstans och verkar veta de fyra tjejernas mörkaste hemligheter?


Pretty little liars (PLL) är en av mina favorit serier och jag rekomenderar den till alla er som vill ha spänning och romans.


Serien hade premiär den 8 juni, 2010 men fortsätter fortfarande med nya säsonger.


Tyvärr så tröttnade jag lite på serien medans jag väntade på nästa säsong och därför ger jag den:

     

4.5 mustascher. 




 

DRAGONBALL EVOLUTION

"Dragonball evolution är en äventyrs Film som handlar om den unga krigaren Son Goku ger sig ut på ett uppdrag - ett uppdrag mot tiden och mot den onda och hämndlystna King Piccolo. De är båda ute efter en samling värdefulla bollar som ger innehavaren oändligt med styrka och visdom."

 

Jag tycker filmen är sådär, jag tycker inte den hade tilräckligt mycket "djup" eller nå, känns som en film för ni som brukar titta på tecknade manga serier. 

 

Tydligen är filmen baserad på Dragon Ball Z och den kom ut 2009, altså är den inte särkilt ny.

 

Personligen så gillade jag den inte särkillt mycket och därför får den


       

mustascher.

 

 


LOL

LoL är en Romantisk komedi som handlar om Lola (Miley Cyrus), även kallad “Lol”. Hon försöker förstå sitt liv som tonåring där kärleken är som mest smärtsam, hennes mamma Anne (Demi Moore) som allra jobbigast och kompisarna det viktigaste i livet. Pojkvännen Tchad har varit otrogen mot henne, och Lolas mamma ser inte alls att hon inte är ett barn längre. När Anne av "misstag" råkar läsa Lolas dagbok, får hon rena chocken. Hennes lilla dotter är inte så liten längre och hon har dessutom testat det mesta som Anne försökt skydda henne ifrån. Lyckligtvis har Lola sin bästa vän Kyle (Douglas Booth) att anförtro sig åt, men kan de gå från att bara vara vänner till att bli ett par? 

 

Jag tycker lol är en bra romantisk film som är full av många galet roliga situationer, men också tårar och kärlek. Jag rekomenderar lol för er som gillar tonårsfilmer och kärleksfilmer.

 

LoL kom ut år 2012 vilket gör den ganska ny. 

 

Jag älskar den och därför ger jag den

          

4.5 mustascher.

 


#Lol #musik #bruno #mars #brunomars #pompeii #bastille #film #video #serie #pll #trueblood #true #blood #vampyr #pretty #little #liars #prettylittleliars #romantik #äventyr #youtube #nigahiga #ryan #higa #ryanhiga #smosh #fun #peace #söndag #mys #söndagsmys

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av The Retard - 31 mars 2014 17:39

Så basically finns det en app (som heter argus) som håller koll på hur du reser hur mycket du går hur mycket du dricker osv. Den håller även koll på hur många kalorier du bränt och sätter upp mål åt dig för att göra dig mer hälsosam. Jag har inte...

Av The Retard - 28 mars 2014 16:40

Så uppenbarligen har jag bestämt mig för att börja blogga igen så ja. Orange Idag är det fredag vilket är så javla skönt Liksom bara att veta att man kan sova längre dagen efter?? Snart ska jag dra och gymma Jag tror bokstavligen jag glö...

Av The Retard - 15 september 2013 12:00


  Veckans snygging är någon ni borde förväntat er, för... ja.. han sjunger bra, är snygg och är helt enkelt perfektion.Veckans snygging är  LUKE BROOKS   ...

Av The Retard - 11 september 2013 09:58


Brooksbrothers

Av The Retard - 9 september 2013 19:48


Photoshop level: Pro




Följ Freaking Santa Claus.  med Blogkeen
Följ Freaking Santa Claus.  med Bloglovin'

Presentation


Nej det är ingen hatblogg mot någon Andreas.
Mitt namn är lin, alltså Inte Andreas.
Här kan ni läsa om mitt liv, och ämna gärna kommentarer och frågor.
tack för att ni läser :*

Sök i bloggen

Omröstning

Vad tycker du om söndagsmyset?
 Älskar det
 Bäst
 bra
 nja
 gillar det inte
 sämst
 hatar det
 vet inte
 "snygg design"

Fråga mig

1 besvarad fråga

Tyvärr finns ingen pågående tävling.

Gästboken

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Arkiv

Tidigare år

RSS

Black Moustache